Őrzés-védelem | ALPHA TEAM Security Kft. 

Őrzés-védelem

Az őrzés-védelmi feladatok ellátásának keretein belül, Cégünk vállalja a biztonságtechnikai feladatok ellátását napi 24 órában. Az őrzés-védelemhez tartoznak továbbá a következő munkafeladatok:

  • a kiépített biztonsági rendszerek felügyelete, kezelése
  • gépjármű-, személymozgás ellenőrzése, szállítmányellenőrzés
  • észlelhető káresemény esetén a tűzoltóság illetve az illetékes szakhatóságok, valamint a Megbízó értesítése, műszaki mentés
  • a Megbízó által kijelölt terület őrzés-védelme
  • a kijelölt ellenőrzési pontokon észlelt események dokumentálása, őrnapló vezetése


Érezze jól magát, a biztonságról mi gondoskodunk!

Érezze jól magát, a biztonságról mi gondoskodunk!

Amikor szórakozóhelyen tartózkodunk, nem biztos, hogy figyelmünk mindig saját biztonságunkra, testi épségünkre korlátozódik. Legyen szó kültéri, vagy beltéri szórakozási lehetőségről, a veszély lehetősége mindig fennáll.

Különböző veszélyforrásoknak vagyunk kitéve, ezt az esetek többségében nem mindig tudjuk befolyásolni. Az első, és legfontosabb, legfőképp beltéri szórakozás esetében, hogy a túlzsúfoltságot mindenképp kerüljük. Sok, különböző szer befolyásoltsága alatt álló emberből más és más ingereket hoz ki egy ilyen szituáció, van, aki agresszívvé válik, így egy akár verekedés is kialakulhat, továbbá a zsebtolvajok, lopások kedvelt helyszíne egy tömegeket vonzó esemény.

A bajt idejében kell jeleznünk olyan személyeknek, akiknek hatásköréhez tartozik az őrzés-védelem, és hagyjuk, hogy ők intézkedjenek helyettünk. Mivel nekik megvan a megfelelő jogkörük ahhoz, hogy tegyenek a biztonságos szórakozás érdekében, ezért ne öntörvényűleg tegyünk igazságot, mert akár saját magunkat is bajba keverhetjük. Az őrzés-védelem továbbá nem engedi, hogy különböző fegyverek, vagy testi épségünkre ártalmas eszközök a helyszínre kerülhessenek, ám, ha ez mégis megtörténik, azonnal cselekednek.

Ha szeretné vendégeit biztonságban tudni, és önfeledt szórakozást nyújtani nekik, válassza őrzés-védelem szolgáltatásunkat, mellyel megelőzzük együtt a bajt, és a veszélyforrást idejében kiiktatjuk!

Telefon: +36-1-210-3214
Mobil: +36-70-777-5556
E-mail: alphateamkft1@gmail.com
Elérhetőségek